Graaf Ottosingel, Zutphen – 2019

Natuurlijk duurzaam bouwen

Graaf Ottosingel, Zutphen – 2019
Heropbouw brandschade 3 appartementen
Bouwjaar: 2019
Plaats: Zutphen
Soort bouw: Na brandschade gehele pand met 3 appartementen opnieuw opgebouwd

Bijzonderheden:

  • In Zutphen aan de Graaf Ottosingel (binnenstad) heeft een grote brand grote schade aangericht in het Pakhuis. Dit pakhuis is een gemeentelijk monument.
  • Wij hebben de gehele bovenverdieping en de kap gesloopt en opnieuw opgebouwd en direct geïsoleerd door middel van Isobouw Slimfix deco platen.
  • Ook de andere verdiepingen hebben schade geleden en hebben wij kaal gemaakt en gerenoveerd. Daarnaast hebben wij in het pakhuis, 3 appartementen gerealiseerd. Hiervoor hebben wij ook de benodigde brandscheidingen aangebracht.
  • Het bovenste appartement hebben wij middels onze eigen gemaakte houten trap een prachtig appartement gerealiseerd welke tot in de nok kijkt en via een overloop 2 kleine kamers toegang bied.
  • De karakteristieke eiken voordeur welke door de brandweer is ingeslagen hebben wij op ouderwetse wijze in onze werkplaats hersteld.
  • Doordat het pakhuis binnenstedelijk is gelegen en de voorzijde een de drukke Graaf Ottosingel is gelegen was de uitdaging om alle materialen op het dak te krijgen. Dit hebben wij uitgevoerd door op gezette tijden met een grote hijskraan over andere woningen heen te hijsen via de achterzijde.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0570 - 542 231