Over ons

Natuurlijk duurzaam bouwen

Over ons

Wie zijn wij?
HardijkBouw B.V. is een klein, modern bouwbedrijf met aandacht en tijd voor u. Bij ons staat vertrouwen en vakbekwaamheid hoog in het vaandel. Met ons vakkundig team realiseren wij graag uw bouwplannen tegen een reële prijs-kwaliteitverhouding.

Vakbekwaam, al meer dan 25 jaar!
In de ruim 25 jaar dat we bestaan hebben we een vaste klantenkring opgebouwd waar wij veel waarde aan hechten. Hetzelfde geldt ook voor onze onderaannemers en medewerkers, een dienstverband van 10 jaar is geen uitzondering. Door deze langdurige relaties kunnen wij onze opdrachtgevers continuïteit en kwaliteit garanderen.
Om vakbekwaam te blijven en u de nieuwste ontwikkelingen te bieden op bouwgebied volgen we de ontwikkelingen op de voet. Wat tot uitdrukking komt in het regelmatig investeren in nieuw, modern gereedschap en materiaal, het volgen van cursussen. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en hebben meestal enkele leerling timmerlieden in dienst via Bouwmensen.
Met ons huidige team van ca. 12 medewerkers staan wij klaar voor al uw bouwkundige opdrachten voor zowel het ambachtelijke timmerwerk als ook voor alle moderne bouwkundige werkzaamheden.

Betrouwbaar bouwen
Bij Bouwbedrijf HardijkBouw B.V. staat vertrouwen centraal, we willen graag dat u weet waar u aan toe bent. Daarom zijn wij lid van de Stichting BouwGarant welke als doel heeft om de particuliere opdrachtgever te beschermen tegen het niet nakomen of niet na kunnen komen van de aangegane verplichtingen door de aannemer.  Daardoor kunnen wij op al onze werken garantie aanbieden. Als opdrachtgever dient u deze garantie zelf voor aanvang van de bouw aan te vragen via www.bouwgarant.nl. Voor de bedrijfsmatige opdrachtgevers hanteren wij de algemene voorwaarden van de AVA.
Het spreekt voor zich dat al onze werkzaamheden automatisch mee verzekerd zijn op onze doorlopende C.A.R. verzekering en onze bedrijfsaansprakelijkheid verzekering.
Daarnaast zijn wij actief lid van Bouwend Nederland om onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen op bouwgebied bij te houden.

Geschiedenis Bouwbedrijf HardijkBouw B.V.
1992
:  Jan Kerkdijk start op 1 juni 1992 Bouwbedrijf Kerkdijk vanuit zijn huis te Bathmen.
1996:  Al snel was er een nieuwe hal nodig voor de opslag van materialen.
1997:  De werkplaats verhuisd van Aalten naar Bathmen.
2001:  Verhuizing naar huidige locatie aan de Spoorstraat te Bathmen. De eerste hal wordt gebouwd met daarin de werkplaats, opslag en het magazijn. Ook wordt een nieuwe bedrijfswoning met kantoor gebouwd.
2004:  Door de overname van het meer dan vijftig jaar oude Bathmense Bouwbedrijf van Welbergen B.V. op 1 januari 2004 is de nieuwe bedrijfsnaam Bouwbedrijf Kerkdijk van Welbergen B.V. ontstaan. Beide bedrijven werden samengevoegd aan de Spoorstraat te Bathmen.
Een extra opslaghal wordt gerealiseerd.
2012:  Begin 2012 is een aanbouw gerealiseerd waarin de showroom is ondergebracht.
2018:  Per 1 juni 2018 is Jorick Ehrenhard mede-eigenaar geworden. Ook is een apart kantoor met kantine en ontvangstruimte gerealiseerd. Deze zijn volledig duurzaam middels houtskelet gebouwd, waarbij zonnepanelen voor de stroomvoorziening gaan zorgen.
2019: De naam wordt gewijzigd in HardijkBouw B.V.. Na 25 jaar de naam Kerkdijk en later Kerkdijk van Welbergen te dragen is het tijd voor een nieuwe naam met bijbehorende uitstraling. Duurzaam bouwen wordt hier een belangrijk onderdeel in.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0570 - 542 231