Ard Schenkstraat, Deventer – 2022

Natuurlijk duurzaam bouwen

Deventer– 2022
2 nieuwe woningen

Bouwjaar: 2022
Plaats: Deventer
Soort bouw: Nieuwbouw dubbele unieke woningen

Kenmerken

  • De geschakelde woningen zijn onderdeel van een rij van vier, maar allemaal unieke woningen. Wij hebben hiervan twee woningen gebouwd.
  • Dit betreft twee unieke woningen op paalfundering met kruipruimte met kalkzandsteen binnenmuurstenen en een betonnen verdiepingsvloer waar alle installaties in zijn gestort.
  • Eén woning heeft een gemetselde gevel met restklezoor gevelstenen. Dit is een restproduct uit de steenstripindustrie. Een plakje steen is afgezaagd waardoor de gevelsteen wat smaller is geworden. Deze smallere steen word een klezoor genoemd. Dit restproduct hebben wij verwerkt en een goede bestemming gegeven.  Op het dak liggen keramische dakpannen.
  • De andere woning heeft platowood verduurzaamde gevelplanken als gevelbekleding met stalen dakplaten.
  • Op installatietechnisch gebied hebben de woningen een luchtwarmtepomp en één word voorzien van warmtestad uit de rioolzuivering. Eén woning heeft een balansventilatie systeem en de andere natuurlijke ventilatie.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0570 - 542 231