Duurzame nieuwbouw eigen kantoor

Natuurlijk duurzaam bouwen

In juni 2018 zijn we gestart met de bouw van onze nieuw bedrijfsruimte met kantine, ontvangstruimte en kantoor. Deze bouwen we op duurzame wijze met natuurlijke en gezonde materialen. De gehele constructie is van hout gemaakt, dit hout hebben we in onze eigen werkplaats bewerkt. Op de foto is te zien hoe alle muren en het dak worden vol geblazen met cellulose isolatievlokken. Cellulose is een ecologisch isolatiemateriaal, is damp-open en zorgt voor een naadloze isolatielaag. De cellulose isolatievlokken zijn gemaakt van overtollig papier en daarmee dragen we bij aan een duurzamer milieu.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0570 - 542 231