Kom jij ons team versterken?

Natuurlijk duurzaam bouwen

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

  • Een allround timmerman

Bij ons kun je zowel als zelfstandig Timmerman 1 maar ook als Timmerman 2 aan het werk. De projecten lopen uiteen van kleine verbouwklussen tot grote renovaties van bijvoorbeeld boerderijen of woonhuizen tot complete nieuwbouw van villa’s. Bij ons kun je als timmerman echt je hart ophalen als het gaat om vakmanschap, ambacht en mooie details. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te maken.

  • Een allround metselaar

Het metselwerk binnen ons bedrijf loopt uiteen van fundering metselwerk tot binnenmuren in kalkzandsteen of SBS blokken en natuurlijk komt gevelmetselwerk in allerlei soorten en verbanden met rollagen, togen en hanenkammen, regelmatig bij ons voor.  Ook lijmwerk van kalkzandsteen en het stellen van profielen hoort tot de bezigheden. Als er even geen metselwerk is kan het voorkomen dat je assisteert bij timmerwerken, het leggen van dakpannen, sloopwerk enzovoorts, een leuke afwisseling! De werkzaamheden lopen uiteen van kleine verbouwen, renovaties, aanbouwen tot nieuwbouw woonhuizen en villa’s. Het kunnen voegen en verrichten van klein stucwerk en tegelwerk is een Pre.

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Korte reistijden naar de bouwplaats; tussen de 5 en 30 minuten zit je gemiddeld in onze bedrijfsbus naar de bouwplaats.
  • Je komt te werken in een jong team van gezellige collega’s.
  • Ons bedrijf beschikt over een eigen werkplaats voor kleine werkzaamheden zoals het maken van enkele kozijnen of een trap.
  • Maandelijks hebben we een vrijdagmiddag borrel en meerdere keren per jaar hebben we gezellige activiteiten of kennis bijeenkomsten in een ontspannen sfeer.
  • Ons huidige team bestaat uit 9 timmerlieden, 2 metselaars, 1 administratief medewerkster en 2 eigenaren.

Geïnteresseerd? Dan komen we graag met jou in contact!
Jorick Ehrenhard: 06 – 365 260 72 / jorick@hardijkbouw.nl 
Jan Kerkdijk: 06 – 533 885 19 / jan@hardijkbouw.nl

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0570 - 542 231